НАТИСНИ ГАЗТА! ОСВОБОДИ ДРАКОНА!
 

Ние предлагаме

 
Резервиране на пистата за частни събития.

Резервиране на пистата за частни събития.

Предоставяме съоръжението за резервиране за частни събития, свързани с автомобилен и мотоциклетен спорт.За повече информация се свържете с нас.
 
Състезателен автомобил Nissan 200 SX

Състезателен автомобил Nissan 200 SX

Автомобил: Nissan 200 SXДвигател: 1800 куб. см.Мощност: 220 к.с.Обичаш да шофираш, обичаш адреналин? За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на подготвен автомобил, на единствената писта в България. Придобийте нови умения и усъвършенствайте шофьорските си навици със съветите на опитни пилоти! Закупи ваучер
 
Състезателен автомобил Ford Puma

Състезателен автомобил Ford Puma

Автомобил: Форд ПумаДвигател: 1700 куб.смМощност: 125 к.с.Обичаш да шофираш, обичаш адреналин? За тези, които търсят емоцията във високата скорост и аромата на изгоряла гума ги опиянява! Екстремно шофиране на подготвен автомобил, на единствената писта в България. Придобийте нови умения и усъвършенствайте шофьорските си навици със съветите на опитни пилоти! Закупи ваучер
 
Отворени дни

Отворени дни

През така наречените „Отворени дни” когато пистата не е ангажирана за други събития, всеки може да използва съоръжението, за да управлява собствения си ежедневен или състезателен автомобил или мотициклет.Заявяване за участие става на тел: 0878 349 017 или на съобщение в Facebook страницата ни.Таксата се заплаща на място в деня на участие.Необходимо е всеки участник да притежава валидна шофьорска книжка със съответната категория.Мотоциклетистите трябва да са снабдени с подходяща екипировка за писта, а именно: каска, кожен екип, ботуши, ръкавици. Не се допускат текстилни екипи, ръкавици и ботуши туристически тип.
 
Национални автосъбори

Национални автосъбори

Писта „Дракон” предоставя уникални условия за провеждане на автомобилни клубни събори и събитияОт 2005 година досега писта „Дракон” е домакин на многобройни клубни автомобилни събори. Съоръжението продоставя възможността да организират собствените си годишни събори, съчетавайки моторните спортове с основното си събитие. За подробности моля свържете се с нас.Огромно предимство на пистата е, че се намира в центъра на страната, на основен път свързващ Южна и Северна България и на 10 км. от магистрала Тракия.
Loading...